salam for all

Wednesday, May 4, 2011

Mesti Semangat..

Assalamualaikum w.b.t..sahabat-sahabat sume harap-harap sentiasa sihat sejahtera la ye...hmmm...arini last day exam & dah abis pun sebenarnye..huhu...lega rasanya...tp still rasa mcm risau, takut pun ada..sebab tak sume paper bleh buat dengan terbaik..hmm..entahlah..tawakal je lah...usaha pun dah...doa pun dah..i.Allah Yakin pada yang maha menentukan..
tapi sekarang apa yang perlu difikirkan adalah tanggungjawab yang bertimbun nu kat belakang...dengan PERKASA lagi..I.Allah PERKASA untuk sesi ni akan jadi yang lebih baik dari yang lepas..hmm..i.Allah..pas 2 ngan GABP lagi..fuh Program USRAH MEGA..akan berlansung di SMAD..ala lebih kurang konsepnye macam Triple T gak la..saya akan pastikan usrah mega 2 jadi..sebab azam saya klu bleh nak masuk sek. tu utk berprogram..untuk nak buka mata sek. 2 ckit..yang kami ni bkan hnya kluar dr situ tp x da apa yang bleh bg..klu mcam tahun p.teh pgang GABP dulu gagal utk masuk berprgram..walaupun seblom 2 dah usaha giler punye..nak bt camne kan...pas 2 tahun aziz hahaha tak masuk lagi sek, dah ngaku kalah..sbb azam aku nak jdi macm sultan Al-Fateh yang dah berjaya membuka kota kostantinapel setelah beberapa tahun dan raja seblomnya gagal untuk menakluk kota 2..tp time pemerintahan beliau, beliau berjaya..

2 comments: